- Objavljeno četvrtak, 01 mart 2018 17:51

Crnogorska selekcija u sjedećoj odbojci nastupiće u Zenici

Reprezentacija Crne Gore u sjedećoj odbojci učestvovaće na Međunarodnom turniru u Zenici, a utakmice će odigrati sjutra i u nedjelju.

Naša reprezentacija će prvog dana takmičenja igrati u grupi A sa ekipom domaćina i organizatorom turnira, KSO Bosna i reprezentacijom Slovenije.

U grupi B ce nastupiti KSO Bajer 04 Leverkuzen , KSO ,,Zavidovići '' , KSO ,,Marsonija'' iz Hrvatske , dok će u grupi C nastupiti ekipe Sarajeva, KSO ,,Buzin'' i reprezentacija Hrvatske.

Za nedjelju su planirani mečevi u novoformiranim grupama koje će činiti prvoplasirane, drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz kvalifikacija.

"Ovako jak turnir predstavljaće veliko iskustvo za našu mladu reprezentaciju. Očekujemo dobre mečeve, kojih će, shodno propozicijama takmičenja biti dosta. Sigurni smo i u dobru organizaciju, s obzirom na to da BiH predstavlja sam vrh svjetske sjedeće odbojke u svijetu. Reprezentacija BiH bila je finalista na prethodne tri Paraolimpijade, a osvajači su zlatne medalje u Londonu 2012. godine", kazala je Ivana Vraneš, trener naših paraolimpijaca.

cok

ipc

 

pharmanova og