četvrtak, 31 maj 2018 18:16

Golbal selekcija od sjutra na završnom turniru u Budimpešti

Golbal reprezentacija Crne Gore u subotu i nedjelju učestvovaće na završnom turniru Srednje-evropske lige u Budimpešti. Sjutra će naša selekcija igrati ligaški dio protiv Izraela u 10 sati, i Slovenije od 12 časova, dok je za nedjelju planiran plej-of.

Selektor Nikola Čurović kazao je da crnogorsku selekciju sjutra očekuju dva jaka protivnika, navodeći dati dueli nemaju rezultatski značaj i da će to biti prilika da svi igrači dobiju šansu.

"Izvjesno je da ćemo u plej-of ući sa pete pozicije i da nas u četvrtfinalu očekuje reprezentacija Rumunije. U eventualnom polufinalu čeka nas prvi favorit lige - Slovenija. Bilo bi lijepo ovogodišnju sezonu Srednje-evropske lige završiti sa nekom od medalja. Liga je za nas imala višestruki značaj, jer su ovogodišnje učesnice bile ekipe koje nas očekuju na Evropskom prvenstvu B divizije u poljskom Horzovu od 20. do 30. septembra", rekao je Čurović.

On u Budimpešti računa na Gorana Macanovića, Velizara Obradovića, Mirnesa Ramovića, Nikolu i Marka Nikolića.

"Nastup crnogorske golbal reprezentacije u Srednje-evropskoj ligi finansira Ministarstvo sporta Crne Gore opredjeljenim za program Paraolimpijskog komiteta u 2018.godini".

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner