četvrtak, 09 februar 2017 15:06

Desetogodišnji Petar Kasom danas je otputovao za Kranjsku Goru

Desetogodišnji Petar Kasom član skijaškog kluba osoba sa invaliditetom ,,Onogošt'' danas je otputovao za Kranjsku Goru gdje će u narednih 7 dana biti polaznik Medjunharodnog para ski kampa koji se održava pod pokroviteljstvom Medjunarodnog Paraolimpijskog komiteta u okviru AGITOS razvojnog programa uz tehničku organizaciju Paraolimpijskog komiteta Slovenije.

Paraolimpijski komitet Crne Gore - ,, Petar je izuzetno mlad i talentovan skijaš koji potiče iz skijaške porodice i već postiže zapažene rezultate kako u paraolimpijskom tako i u redovnom skijaškom programu.

Napunivši 10 godina stekao je pravo da pristupi procesu klasifikacije i nadamo se ove godine zvanično udje u paraolimpijsku porodicu. Kranjska Gora će biti dobra prilika da tokom trenažnog i takmičarskog dijela Petar odradi i predklasifikacione preglede u okviru nacionalne klasifikacije djece iz Slovenije.Vjerujemo u pozitivan ishod klasifikacije i prilike da se već na zimskim Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2022 godine zavijori crnogorska zastava.''

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner