petak, 17 mart 2017 13:42

Prvog dana pobjeda i poraz

Golbal reprezentacija Crne Gore je prvog takmičarskog dana u Budimpešti, na drugom turniru Srednje Evropske lige, upisala po pobjedu i poraz, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta Crne Gore.

U prvom kolu, u meču sa puno preokreta i rezultatske neizvjesnosti, Crna Gora je poražena od reprezentacije Italije sa 12:9, dok je u drugom kolu naša selekcija bila ubjedljiva protiv ekipe Rumunije i prije isteka regularnog vremena pobijedila sa ubjedljivih 14:4 (po pravilima igre u momentu kada neka ekipa povede sa 10 razlike meč se automatski prekida).

"Opet smo u meču sa Italijom platili danak neiskustvu. Bilo je puno dobrih momenata u igri, u momentima kada se meč lomio, pri rezultatu 7:7, promašili smo dva penala. Dobro je što se ekipa potpuno oporavila i pokazala pravo lice u meču sa Rumunijom. Sjutra nas očekuju dva teška meča protiv Mađarske (članica B divizije) i Slovenije (članice A divizije), gdje očekujem da ekipa pruži maksimalan otpor', rekao je Nikola Čurović, selektor golbal reprezentacije Crne Gore.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner