četvrtak, 11 maj 2017 13:49

U Podgorici prvi međunarodni stonoteniski turnir lica sa invaliditetom

Udruženje paraplegičara Podgorica, pod pokroviteljstvom Paraolimpijskog komiteta Crne Gore organizator je prvog međunarodnog turnira u stonom tenisu za lica sa invaliditetom “Podgorica open 2017”. Na turniru će osim domaće, učestvovati reprezentacije Srbije, Hrvatske i Makedonije.

"Takmičenje će po kvalitetu biti među jačim međunarodnim turnirima, jer su sportisti reprezentacija Srbije i Hrvatske osvajači velikog broja medalja sa paraolimpijskih, svjetskih i evropskih takmičenja. Na turniru će učestvovati oko 50 sportista, od kojih su dvadesetak korisnici invalidskih kolica".

"Navedeni događaj će se održati u Univerzitetskoj sportskoj dvorani u Podgorici, 13. i 14. maja 2017. godine, a početak u oba dana turnira ja zakazan za deset sati. Turnir će u subotu 13. maja početi svečanim otvaranjem u 10 sati."

"Prvi međunarodni stonoteniski turnir jedna je od aktivnosti u realizaciji projekta “Sportsko – edukativnim radionicama do promocije prava lica sa invaliditetom”, za koji je novac dobijen od Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću", saopšteno je iz Udruženja paraplegičara Podgorica

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner