- Objavljeno ponedjeljak, 14 mart 2022 11:56

Uspješan plivački vikend u Linjanu

Crnogorska para plivačka reprezentacija u sastavu Andrija Đurović,Tomas Radulović i Iskra Dedivanović su proteklog vikenda bili učesnici Svjetske serije u italijanskom Linjanu.
Ekipu na pomentuom takmičenju je predvodio trener reprezentacije Boško Radulović sa pomoćnikom Admirom Hadžibegovićem.
Na mitingu svjetske serije u Linjanu je našim mladim plivačima Iskri Dedivanović i Tomasu Raduloviću poslužilo da obave redovne klasifikacione preglede.
Oboje su uspješno prošli klasifikacione preglede,pa je Iskra Dedivanović raspoređena u klasu S9, dok je Tomas Radulović uvršten u klasu S5.
Andrija Đurović će biti klasifikovan na Evropskim igrama mladih paraolimpijaca koje će se održati u Lahtiju od 27 juna-03 jula. 

Boško Radulović: ,, Miting u Linjanu je poslužio našim mladim plivačima Iskri Dedivanović i Tomasu Raduloviću da odrade svoje obavezne klasifkacione preglede. Svjetska serija je veliko iskustvo za naše mlade plivače, koji se po prvi put susreću s takmičenjem visokog ranga. Plivači su pokazali da posjeduju talenat i želju za pobjedom, pa se nadamo da uz dodatan rad rezultati u narednom periodu mogu biti bolji. Takođe uvidjeli smo greške na kojima treba da radimo ,kako bi ubuduće još više napredovali i bili konkurentnji. U 2022.godini pripremamo se za glavni događaj a to je nastup na Evropskim igrama mladih paraolimpijaca gdje očekujemo dobre plasmane naših plivača.''

Miting Svjetske serije u Linjanu je okupio preko 300 takmičara, iz 38 država svijeta.

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom