- Objavljeno petak, 18 mart 2022 10:10

Golbalisti na Internacionalonom kampu u Roštoku

Golbal reprezentacija Crne Gore će od danas 18.03 do nedelje 20.03.2022.godine boraviti na Internacionalnom trening kampu u njemačkom Roštoku.
Organizator Internacionalnog golbal kampa je golbal klub ,,Hansa'' iz Roštoka. 
Planirano je da naša reprezentacija pored Hanse, odradi zajedničke treninge i sparing utakmice sa njemačkim nacionalnim timom kao i sa danskim AArhus-om koji čini okosnicu danske reprezentacije.
 
Nikola Čurović,selektor: ,, Osvajanjem sedmog mjesta i ostankom u A diviziji evropskog golbala na prošlogodišnjem Evropskom prvernstvu u Turskoj, što je najveći uspjeh nekog našeg kolektivnog paraolimpijskgo sporta, zavrijedili smo pažnju najboljih evropskih reprezentacija. Sigurno da će nam ovaj kamp poslužiti kao dobra provjera ,za urađeno u prethodnom periodu, kao i da u sparing utakmicama uočimo nedostatke koje trebamo da otklonimo. Cijela ova godina biće koncipirana na jakim turnirima i kampovima kako bi maksimalno spremni dočekali sledeće Evropsko prvenstvo A divizije sa željom da napravimo i korak više, plasman među četiri najbolje evropske ekipe.''
 
U Njemačkoj će nastupiti ekipa u najjačem sastavu, Marko i Nikola Nikolić, Miloš Ranitović, Mirnes Ramović i Goan Macanović.Ekipu će predvoditi selektor Nikola Čurović.

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom