- Objavljeno petak, 23 septembar 2022 08:32

Đinović propustio šansu za finale na Grand Prixu u Novom Sadu

Crnogorski reprezentativac u para streljaštvu  Milan Đinović učešće na Grand Prix turniru  koji se  održava u Novom Sadu zavrsio je u kvalifikacijama na 10.mjestu sa osvojenih 618,1 bodova.

 Osam najboljih takmicara iz kvalifikacija su se plasirala u finale.

Đinović je nastupao u klasi SH1 u disciplini vazdušna puška - R3 daljine 10 m ,i to mu je prvi zvanični nastup u ovoj disciplini nakon što je u junu mjesecu imao debitantski nastup na Svjetskom kupu u francuskom Šatorou,gdje je i uspješno obavio klasifikacione preglede.

Željko Bozovic,trener: ,,Zadovoljan sam Milanovim rezultatom. Ima mogucnost da u narednim godinama iskaže svoj puni potencijal i u bliskoj buducnosti bude učesnik paraolimpijskih igara. Na takmičenju su nastupila i nekoliko takmicara koji su osvajači medalja na evropskim i svjetskim prvenstvima,pa iskustvo koje je stekao Milan znacice mu za dalje usavršavanje."

Na Grand Prix u Novom Sadu učešće su uzeli takmičari iz 10 zemalja svijeta i to iz Bugarske,BiH,Francuske, Indije, Slovačke, Mađarske, Ukrajine,Velike Britanije , Kazahstana i Crne Gore.

Crnogorskog para strijelca u Novom Sadu predvodili su  trener Željko Bozovic i asistent  Ratko Drobnjak.

 Nastup našeg para strijelca na Grand Prix turniru u Novom Sadu  se finansira po programu POK CG za 2022.g koji je podrzan od Ministartsva sporta i mladih.

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom