srijeda, 10 maj 2023 09:42

POK i Farmanova produžili su ugovor o sponzorstvu do kraja 2024. godine

Paraolimpijski komitet Crne Gore (POK) i Farmanova /Pharmanova/ produžili su ugovor o sponzorstvu do kraja 2024. godine. 
 
Ugovor o nastavku saradnje krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom i farmaceutske kompanije potpisali su predsjednik Igor Tomić i izvršni direktor Farmanove za Crnu Goru Vojin Ramović. 
 
Ugovorom je predviđeno da dio sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt bude doniran paraolompijskim sportistima. 
 
Ramović je kazao da je saradnja produžena do kraja 2024. godine, kako bi bio zaokružen paraolimpijski ciklus Pariz 2024. godine.
 
"Ne bih samo rekao da produžavamo ugovor o sponzorstvu, već nastavljamo da gradimo prijateljstvo. Zajedno učimo, rastemo i podržavamo jedni druge. Naši pacijenti to prepoznaju i kada biraju Mg 300 direkt znaju da će dobiti najbolji kvalitet proizvoda , ali i znaju da kupovinom Mg 300 direkta podržavaju i naše paraolimpijce ", kazao je Ramović.
 
Tomić je sa paraolimpijcem Filipom Radovićem, koji je simbolično uručio dres Ramoviću, zahvalio Farmanovi na iskrenoj i sve snažnijoj podršci.
 
"Ponosni sam na Farmanovu, idemo dalje - zajedno", rekao je Tomić. 
 
POK i Farmanova sarađuju od početka maja 2019. godine.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner