petak, 11 avgust 2017 13:13

Crnogorska golbal reprezentacija na pripremama u Ljubljani

Golbal reprezentaicja Crne Gore, u okviru priprema za nastup na Evropskom prvenstvu C dizivije, od petka do nedelje boraviće na pripremama u Ljubljani, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta (POK)Golbal reprezentaicja Crne Gore, u okviru priprema za nastup na Evropskom prvenstvu C dizivije, od petka do nedelje boraviće na pripremama u Ljubljani, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta (POK).

Šampionat je na programu od 4. do 11. septembra u moldavskom Kišinjevu.
Saopšteno je da će crnogorski golbalisti tokom priprema u Ljubljani odigrati nekoliko kontrolnih mečeva sa članicama A divizije, selekcijama Slovenije i Velike Britanije.
Selektor Nikola Čurović kazao je da je za crnogorske golbaliste velika čast što će imati priliku da odigraju nekoliko mečeva sa reprezentacijama Slovenije i Velike Britanije.
"To su se selekcije iz samog vrha evropskog golbala, koje se pripremaju za nastup na Evropskom prvenstvu A divizije u Finskoj. Ekipa je na okupu već destak dana u Nikšiću, gdje ćemo nastaviti sa radom po povratku iz Slovenije. Završni dio priprema odradićemo od 20. do 27. avgusta na Žabljaku", kazao je Čurović.
On je naglasio da je na Žabljaku planirano odigravanje nekoliko sparing mečeva sa reprezentacijom Bosnom i Hercegovinom.
"Siguran sam da ćemo spremni dočekati Evropsko prvenstvo. Biće to prvi nastup Crne Gore u ekipnom paraolimpijskom sportu na nekom velikom takmičenju", kazao je Čurović.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner