četvrtak, 23 novembar 2023 17:28

Bronzane medalje drugog dana ,,Podgorica Open 2023"

Članovi podgoričkog stonoteniskog kluba Luča, Zoran Čabarkapa, Slobodan Mihailović i Samra Kojić osvojili su bronzane medalje drugog takmičarskog dana međunarodnog turnira za osobe sa invaliditetom Podgorica open. 
 
Čabarkapa i Mihailović do odličja došli su u spojenim kategorijama 6 i 7.
 
Zlatnu medalju osvojili su Milan Mićović i Hamed Podbićanin iz Srbije.
 
Kao drugoplasirani završili su Edib Šahman i Emir Muminović iz Bosne i Hercegovine, a bronzanim odličjem, osmim crnogorskog tima, mogu se pohvaliti i Mekedonci Toni Mitrovski i Igorče Postolov.
 
Kojić je medalju osvojila u spojednim kategorijama 2-5, u timu sa Nebojšom Ilićem iz Srbije.
 
Zlatni su bili Goran Perlić i Danijela Lučanin iz Srbije, a slavili su ispred sunarodnika Vladana Petkovića i Tanje Mikašević.
 
U spojenim kategorijama 8-10 trijumfovali su Haris Eminović i Darko Pavlić iz Bosne i Hercegovine, koji su u finalu slavili protiv Ivice Vidičeka i Kasima Cerića.
 
Kao trećeplasirani završili su timovi iz Srbije Dario Stošić i Nebojša Kitić, odnosno Nemanja Birmančević i Dragan Vujusić.
 
Stonoteniseri Luče prvi takmičarski dan završili su sa šest medalja - jednom zlatnom, dvije srebrne i tri bronzane. 
 
Zlatnu medalju osvojio je Uroš Gugolj (8), srebrni su bili Pjetro Paljušević (klasa 7) i Samra Kojić (2-5), dok su se bronzanzanim odličjima okitili Slobodan Mihailović (7), Miljan Cerović (8) i Dejan Bašanović (10). 
 
Turnir u sportskoj dvorani Verde okupio je 50 stonotenisera iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. 
 
Organizator turnira bio je Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom Luča, a odigran je pod pokroviteljstvom Glavnog grada i uz podršku Paraolimpijskog komiteta, Stonoteniskog saveza i Ministarstva sporta i mladih.
 

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner