četvrtak, 25 oktobar 2018 12:51

COK-u uručena Tojota vozila

Predsjednik kompanije Tojota Adria, Kensuke Tcuči kazao je da je njegova velika želja da što je moguće više crnogorskih sportista vidi na predstojećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju.On je, povodom zvanične primopredaje Tojota vozila Crnogorskom olimpijskom komitetu (COK) i najave dalje saradnje na Olimpijskim igrama u Tokiju, kazao da je ponosan što je ta kompanija partner sa Međunarodnim olimpijskim komitetom.

"Takođe mi je zadovoljstvo da vam predstavim koncept Pokreni svoje mogućnosti, Tojotina globalna korporativna inicijativa, sa ciljem da inspiriše cijeli svijet, uključujući naše kupce, partnere, zaposlene, i poveže ih sa Tojotinim suštinskim vrijednostima", kazao je Tcuči.

On je istakao da u vremenu ubrzanih tehnologija i ekološkog razvoja kampanja Pokreni svoje mogućnosti označava Tojotinu i njegovu posvećenost.

"Mi u Tojoti vjerujemo u mobilost koja prevazilazi automobile. Radi se o prevazilaženju izazova i ispunjenju snova. Inicijativa Pokreni svoje mogućnosti, reflektuje te vrijednosti i najistaknutije Tojotine ciljeve sa ciljem da obezbijedi mobilnost za sve", kazao je Tcuči.

On vjeruje u kontinuirani napredak i poštovanje ljudi.

"To su vrijednosti koje dijelimo sa Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, koje cijelom svijetu donose duh prijateljstva i jedinstva, sa ciljenm da slave najbolju realizaciju ljudskih potencijala", kazao je Tcuči.Predsjednik COK, Dušan Simonović kazao je da je Tojota kao svojevrstan svjetski brend kroz izuzetno sponzorstvo pomoći organizaciju narednih Ljetnjih olimpijskih igara u Tokiju.

"Kao dio velike međunarodne olimpijske porodice i naš naciionalni olimpijski komitet dobija značajnu podršku, koju smo definisali kroz ugovor sa lokalnim partnerom Toyote uspješnom kompanijom Efel Motors. Za razliku od ostalih nacionalnih komiteta mi smo na prilično jednostavan način došli do ugovora sa lokalnim partnerom jer nam je Tojota odnosno Efel Motors uspješan partner i sponzor već više od jedne decenije, na čemu smo im izuzetno zahvalni i što u svim svojim promotivnim i javnim nastupima afirmišemo", rekao je Simonović.

On je naglasio da su kvalitet, pouzdanost, sigurnost i efikasnost karakteristike te uzorne kompanije, navodeći da se nada uspješnom partnerstvu i u godinama koje dolaze.

"Kao što većina od vas zna Crna Gora je naredne godine domaćin Igara malih zemalja Evrope te i u tom dogadjaju vidimo značajno partnerstvo i podršku obimnom poslu koji nas čeka", kazao je Simonović.

On se zahvalio na prisustvu te kompanije u svim dešavanjima koja je organizuje COK.

"Ono što želim posebno da istaknem Paraolimpijski komitet Crne Gore, gdje je ta kompanija iskazala posebnu empatiju prema osobama sa invaliditetom, što je svrstava u red društveno najodgovornijih kompanija u našoj zajednici", rekao je Simonović.

Ambasador Japana u Crnoj Gori, Juniči Marujama kazao je da je ponosan što je njegovadržava domaćin Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.

"Današnji događaj je jedan u nizu koji obilježava pripreme za predstojeće Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020 godine. Iskreno se nadam da će ovaj događaj pružiti mogućnost da crnogorski narod upozna Japan. Tojota je započela poslovanje u Crnoj Gori prije 15 godina u saradnji sa Efel Motorsom.Drago mi je da čujem da su uspješni na ovom tržištu", kazao je Marujama.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner