subota, 20 maj 2017 22:31

Golbal selekciji Crne Gore falilo iskustva u Bergamu

Golbal selekcija Crne Gore poražena je u sve četiri utakmice u italijanskom Bergamu na trećem, posljednjem turniru Srednjevropske golbal lige.

Uprkos porazima, naša golbal selekcija nije razočarala igrom, pošto je od domaćina, Italije poražena u prvoj utakmici sa 11:10, u izuzetno neizvjesnom meču. Odrazilo se to na izabranike selektora Nikole Čurovića, pa su od Rumunije potom u drugom krugu poraženi sa 12:5, dok je Sloveniaj opravdala ulogu favorita u 3. kolu i slavila je sa 12:2.

Koliko fali iskustav našoj ekipi, potvrdio je posljednji duel i poraz od Mađarske sa 10:9, iako je Crna Gora vodila sa čak 7:2.

"Nedostaje nam iskustva za ovakve mečeve.Treći put gubimo od Italije u poslednjim trenucima.To je uslovilo da je danas od nas bila bolja i Rumunija, koju smo lagano pobijedili na turnirima u Ljubljani i Budimpešti. Protiv Mađarske smo prokockali izvjesnu pobjedu... Sjutra su mečevi plej- ofa, gdje prvo igramo sa Rumunijom za četvrto mjesto, a onda najvjerovatnije sa apsolutnim favoritom Slovenijom. Nadam se da današnji porazi neće negativno uticati na igru naše ekipe u sjutrašnjim utakmicama", naglasio je Čurović.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner