- Objavljeno srijeda, 22 jun 2022 13:34

Pharmanova produzila saradnju sa POKCG

Paraolimpijski komitet Crne Gore i Pharmanova za još godinu produžili su ugovor o sponzorstvu.Ugovor o nastavku saradnje krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom i farmaceutske kompanije potpisali su predsjednik Igor Tomić i izvršni direktor za Crnu Goru doktor Vojin Ramović.
Ugovorom je predviđeno da dio sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt i novog proizvoda Magnezijum 400 + B6, bude doniran paraolompijskim sportistima.

Vojin Ramovic : „ Veoma sam srecan sto se evo vec cetvrtu godinu razvojni put Pharmanove u Crnoj Gori ukrsta sa putevima nasih paraolimpijaca . Tu smo da jedni sa drugima podijelimo radost, energiju, ljubav, nadu i pruzimo podrsku. Jer uz prijatelje kakve smo stekli medju paraolimpijcima , mi učimo kako da zivotni i poslovni izazovi budu podnošljiviji i premostivi !''

Igor Tomić: ,, U ime nasih sportista i crnogorskog paraolimpijskog pokreta iskreno hvala kompaniji Pharmanova i direktoru Ramoviću.Ponosni sam na Pharmanovu, IDEMO DALJE-ZAJEDNO!"

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom