subota, 08 jul 2017 18:01

Tadić četvrti u Berlinu

Na prestižnom međunarodnom plivačkom mitingu u Berlinu, crnogorski reprezentativac Ilija Tadić bio je četvrti danas u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom u klasi s9.Na prestižnom međunarodnom plivačkom mitingu u Berlinu, crnogorski reprezentativac Ilija Tadić bio je četvrti danas u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom u klasi s9.
Tadić je dužinu olimpijksog bazena preplivao za 27,17 sekundi, što je sporije u odnosu na kvalifikacije u kojima je imao vrijeme 21,07 sekundi.


"Berlin je generalno bio dobar miting za Ilijugeneralno dobar miting za Iliju, posebno dobar bio je u kvalifikacijama na 50 metara. Ostalo je nešto manje od tri mjeseca do Svjetskog prvenstva u Meksiko Sitiju, što je dovoljno vremena da podignemo formu i ostvarimo zacrtani cilj - to je novi lični rekord i finale Svjetskog prvenstva na 50 metara slobodnim stilom", naglasio je Vladimir Ristić, trener našeg talentovanog paraolimpijca.
Tadić je juče osvojio peto mjesto u trci na 100 metara slobodnim stilom (1.00,35 minuta).
Završne pripreme za SP će pocetkom septembra Tadić odraditi u Splitu, na bazenu na kome je u januaru prošle godine kao 16 -godišnjak ispunio dvije norme za Paraolimpijske igre u Rio de Žaneiru.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner